Reteta Snitele De Porc La Cuptor Cu Fulgi De Porumb Retete Aperitive
Transforma o cina obisnuita intr-o adevarata desfatare culinara cu reteta de snitele de porc la cuptor in crusta crocanta de fulgi de porumb. Preparate cu ingrediente simple si gustoase: cotlet de porc fraged, tavalit in faina, oua si un amestec aromat de fulgi de porumb, asezonat dupa gust cu sare, piper, usturoi, cimbru si un praf de boia pentru un strop de savoare, aceste șnițele de porc sunt coapte in cuptor, pe hartie de copt, pentru o textura crocanta si aurie, fara excese de ulei sau alte grasimi, perfecte pentru o masa rapida, sanatoasa si delicioasa.
Ingrediente snitele de porc la cuptor
-8 cotlete de porc
-2 oua
-100 g fulgi de porumb
-100 g faina
-1 lingura ulei
-dupa gust: sare, piper macinat, cimbru uscat, boia iute sau dulce, usturoi granulat,
Mod de preparare snitel de porc la cuptor
Cum se fac snitelele de porc la cuptor cu fulgi de porumb urmareste reteta pas cu pas, reteta video este si pe YouTube aici,
-cotletul de porc se feliaza, iar feliile de carne se condimenteaza cu sare, piper si usturoi,
-in faina se adauga dupa gust sare, piper, boia si cimbru si se amesteca,
-peste oua se presara putina sare si se picura putin ulei si se bat spuma,
-fulgii de porumb se maruntesc grosier,
-o tava de cuptor se tapeteaza cu hartie de copt,
-se trec bucatile de cotlet prin faina, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb,
-se asaza in tava tapetata si se sa tava la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade celsius,
-aceste snitele delicioase se servesc calde sau reci cu garnitura si sosul preferat, degustare placuat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu