21 ianuarie 2021

Miere cu polen propolis si laptisor reteta

Retete Culinare Pentru Imunitate Reteta Cocktail Apicol De Casa 100% Natural Cu Produse De La Albine


Reteta miere cu polen propolis si laptisor de matca retete cocktail mix elixir natural din produse apicole pentru sanatate energizant tonic detoxifiant vitaminizant hepatoprotector imunostimulator,,

Miere de albine cu polen, propolis si laptisor de matca, cel mai complex si mai puternic preparat apicol de casa pentru sanatate, un cocktail cu produse apicole naturale, energizant, detoxifiant, hepatoprotector, imunostimulator si vitaminizant, reteta video este si pe YouTube aici.



Ingrediente tonic apicol natural de casa

-1kg miere de albine de salcam
-250g polen crud
-90ml propolis glicolic
-10g laptisor de matca pur
-zeama de la 3 lamai mari
Reteta cu produse apicole miere polen propolis si laptisor de matca retete cocktail mix elixir natural din produse apicole pentru sanatate energizant tonic detoxifiant vitaminizant hepatoprotector imunostimulator tratament pentru imunitate,

Mod de preparare bautura 100% naturala de la natura

Cum se face miere cu polen propolis si laptisor de matca, cum se procedeaza:
-se folosesc numai ingrediente naturale de la surse sigure, sau se cumpara produse ecologice,
-nu se foloseste miere poliflora deoarece daca este naturala atunci dupa aproximativ sapte zile aceasta se zahariseste,
-se foloseste miere de tei sau miere de salcam deoarece ramane mai mult timp lichida,
-nu se foloseste propolis cu alcool, iar in timpul curei nu se consuma bauturi alcoolice,
-nu se folosesc ustensile din metal, este nevoie de un borcan de sticla si o lingura de lemn sau sticla,
-in fiecare dimineata cu 30 minute inainte de mic dejun se ia cate o lingura din acest cocktail natural,
-se amesteca bine inainte de fiecare doza, de preferinta se bea un pahar cu apa inainte iar dupa ce se ia lingura cu acest amestec apicol nu se consuma nimic,
-cantitatea ajunge pentru 30-40 zile in functie de marimea lingurei, cum se procedeaza:
-cantitatea de polen se macina pentru a se amesteca mai bine, dar este foarte bun la gust si granule,
-se pune intr-un borcan incapator la inceput polenul macinat, se adauga apoi sucul de la trei lamai si se amesteca bine,
-se adauga propolisul si laptisorul de matca si se amesteca bine,
-la final se pune mierea de albine si se amesteca foarte bine compozitia, apoi se acopera borcanul cu capac,
-se pastreaza la rece si reprezinta doza pentru o persoana,
-
nu e administreaza copiilor pana la trei ani si femeilor insarcinate.
Este un elixir si un mix bogat in vitamine, proteine, minerale, antioxidanti, fibre, substante antivirale si antimicrobiene, este un supliment alimentar util pentru sanatate, tonic si energizant, intareste imunitatea natural si creste capacitatea organismului de a se apara singur impotriva oricarei boli, tine gripa si raceala departe, se va simti imediat diferenta!
Reteta miere cu polen propolis si laptisor de matca tratament pentru imunitate retete cocktail mix elixir natural din produse apicole pentru sanatate energizant tonic detoxifiant vitaminizant hepatoprotector imunostimulator,

Reteta cocktail apicol retete miere cu polen propolis si laptisor un mix elixir natural din produse apicole pentru sanatate energizant tonic detoxifiant vitaminizant hepatoprotector imunostimulator,

20 ianuarie 2021

Paste cu ciuperci reteta

Retete Culinare Italiene Reteta Paste Cu Legume Si Ciuperci De Post Traditionale De Casa


Paste cu ciuperci de post reteta italiana traditionala retete culinare spaghete spirale melci penne cu legume retete si preparate culinare mancaruri de casa,

Cum se fac cele mai bune paste cu ciuperci, o mancare italiana de casa rapida avand ca baza paste fainoase, legume si ciuperci, un preparat culinar de post gustos si sanatos foarte usor si rapid de gatit si in bucatarie.


Ingrediente spaghete cu ciuperci

-400g spaghetti (penne, spirale, melci)
-300g ciuperci champignon
-4 linguri ulei de masline
-1 ceapa mica
-1 morcov tanar
-1 ardei kapia rosu mic
-½ lingurita sare grunjoasa
-¼ lingurita boia, piper, cimbru, patrunjel, usturoi granulat

Mod de preparare paste cu legume si ciuperci

Cum se procedeaza pentru niste paste cu ciuperci reusite sau spaghete cu ciuperci asa cum prepar eu:
-se pun pastele la fiert in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, dar se tin un minut mai putin pentru a fi al dente,
-toate legumele se curata si se dau rapid pe razatoarea mare, ciupercile se pot taia felii sau daca sunt mici se pot lasa intregi sau taiate pe jumatate,
-se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc toate legumele in afara de ciuperci,
-dupa 3-4 minute cand legumele s-au inmuiat se pun ciupercile si se amesteca periodic pana cand zeama lasata de ciuperci scade aproape de tot,
-se adauga dupa gust sare, piper negru macinat, boia de ardei dulce, cimbru si patrunjel uscat si putin usturoi granulat,
-se pun pastele scurse de zeama si se amesteca usor dar bine pe foc,
Paste cu ciuperci de casa reteta italiana traditionala retete culinare spaghete spirale melci penne cu legume de post retete si preparate culinare mancaruri,

-se picura putina apa in care au fiert pastele iar dupa un minut se opreste focul,
-mancarea de paste cu legume si ciuperci se serveste calda dar fiind o reteta de post este foarte buna si rece.
Paste cu legume si ciuperci de post reteta italiana traditionala retete culinare cu spaghete spirale melci penne retete si preparate culinare mancaruri de casa,

Alte retete traditionale romanesti, mancaruri cu paste aici, retete de post si preparate de post aici, pofta buna!

Spaghete cu legume si ciuperci de post reteta italiana traditionala retete culinare cu paste fainoase spirale melci penne retete si preparate culinare mancaruri de casa,